logo Fysiotherapie Miltenburg
Fysiotherapie
Algemene fysiotherapie

Specialisaties
Bekkenfysiotherapie
Manuele therapie

De praktijk
Yvonne Miltenburg
Afspraak maken
Missie en visie
Zorgverzekeraar
Tarieven
Bereikbaarheid
HKZ keurmerk
Fys'Optima en SaFyrA
Huisregels
Contact


logo de fysiotherapeut

Fysiotherapie Miltenburg is partner van Fys'optima.

Fysiotherapie Miltenburg is partner van Fys'optimaFys'optima is een landelijk samenwerkingsverband van meer dan 170 fysiotherapiepraktijken. In Apeldoorn en omstreken zijn 10 Fys'optima praktijken. De samenwerking bestaat uit het delen van kennis en het delen van middelen. Hierdoor kan er meer tijd en aandacht aan de patiënt geboden worden. Fys'optima staat voor kwaliteit, onderling doorverwijzen en samen scholing volgen. Onderzoek, ontwikkeling, marketing, relatiebeheer en kwaliteitsmanagement worden voor én door meerdere praktijken uitgevoerd. Door Fys'optima werkt Fysiotherapie Miltenburg efficiënter en effectiever. De eigen identiteit van de praktijk blijft echter te allen tijde behouden.

Op www.fysoptima.nl kunt u alle informatie vinden over Fys'Optima.

Fysiotherapie Miltenburg is aangesloten bij SaFyrA.

Fysiotherapie Miltenburg is aangesloten bij SaFyrASaFyrA is hèt Samenwerkingsverband van Fysiotherapeuten in de regio Apeldoorn en omstreken. 

De vereniging is opgericht  om aanspreekpunt en gesprekspartner te zijn in de Eerstelijns Gezondheidszorg  voor cliënten, andere zorgaanbieders en zorgverzekeraars in de regio. Op dit moment bestaat de vereniging uit  30 fysiotherapiepraktijken, waarin ruim 170 fysiotherapeuten werkzaam  zijn.

De  regio  bestrijkt het gebied tussen Epe, Vaassen, Apeldoorn en omliggende dorpen en Eerbeek.

Het doel is het bieden van  kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en uniforme fysiotherapeutische zorg voor alle cliënten in hun eigen woonomgeving. Door gezamenlijke afspraken zijn de SaFyrA –partners in staat om ook in regionale en/of multidisciplinaire  zorgketens een kwalitatief hoogwaardige  beweegzorg te leveren.

Op  www.safyra.nl  kunt u alle informatie vinden over SaFyrA .- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Fysiotherapie Miltenburg is een zelfstandige praktijk voor fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en manuele therapie in Apeldoorn.

E-mail   ·   Telefoon 055 - 534 45 51   ·   Openingstijden